Georgia Lounge

Georgia Lounge

Daca ati pufait vreodata dintr-o narghilea, probabil v-ati simtit conectat la o traditie veche de secole si raspandita in lumea araba si extrem-orientala, din Maroc pana in India.
Cu siguranta in calatoriile dumneavoastra ati avut ocazia sa vedeti celebrele cafenele in aer liber,unde fumul aromat al narghilelei se impleteste cu mirosul imbietor de cafea sau ceai,iar oamenii isi petrec ore intregi povestind si bucurandu-se de compania celor din jur.Narghileaua este un  mod de atractie si un instrument de destindere a atmosferei
in orice loc. Narghileaua insemna in primul rand socializare si prietenie.Cere timp,ofera rabdare ,toleranta si companie placuta.Tutunul folosit astazi la narghilea este o combinatie
de tutun obtinut din plante,molasa din miere si fructe uscate.Exista varietati de arome,unele tari,patrunzatoare altele fine si usoare.Fumul este filtrat prin apa rece ca gheata pentru a da o consistenta fumului.
Am conceput terasa de vara Georgia Lounge ca o alternativa ambientala pentru zilele toride ale sezonului cald, fiind singurul loc din oras unde va puteti bucura de liniste departe de cotidian si unde puteti savura o multime de preparate de bar,lounge dar si preparate culinare.
Va punem la dispozitie o gama completa de  racoritoare, cocktail-uri alcoolice sau nonalcoolice, home made milkshake-uri ,limonada sau frappe, alaturi de fresh-uri din fructe si legume de sezon 100% naturale, o varietate de preparate culinare usoare si fresh si cea mai buna shaorma din oras, dupa o reteta proprie.

Meniul nostru nu ar fi complet fara diversele arome pentru narghilea si in mod special narghileaua cu lapte.Serile racoroase de vara sunt pretextul ideal pentru intalnirile cu cei dragi, escapade de dupa orele de serviciu iar la noi veti gasi locul unde sunteti intampinati  cu o atmosfera inedita de vacanta,cu muzica de calitate si un decor armonios personalizat.