Atractii

IN APROPIEREA PENSIUNII

Orasul Comanesti este amplasat pe malurile raului Trotus in depresiunea Comanesti din Carpatii Orientali.Atestarea documentara dateaza de la 1409 din timpul domniei lui Alexandru cel Bun, ca localitate de razesi.Este o zona incarcata de istorie,de la trecerile succesive ale unor popoare migratoare si conflicte militare sangeroase ,pana la realizari culturale importante ce au imbogatit patrimoniul national si universal

O zona de munte cu peisaje mirifice indiferent de anotimp.Aerul curat si linistea din mijlocul naturii te indeamna sa ramai aici pe veci.

Orasul Comanesti este unul dintre cele mai curate din tara iar in ceea ce priveste partea administrativa ,orasul care a atras cele mai multe fonduri pe cap de locuitor.

Un obiectiv turistic de mare importanta este noul Centrul de Agrement Trotus,constructie de investitii uriase. Doua bazine artificiale de înot pentru adulti si pentru copii, o zona de plaja si un loc de activitati recreative vor face din acest centru de agrement un loc cautat de locuitorii vaii Trotusului si de pe alte meleaguri.