Despre noi

PENSIUNE CASA GEORGIA

Pensiunea Casa Georgia este situata la drumul national DN 12A la doar 2 km de centrul orasului Comanesti.Pensiunea noastra va intampina cu o atmosfera placuta,un design modern si armonios si nu in ultimul rand cu o echipa profesionista,amabila si mereu cu zambetul pe buze.

Restaurantul pensiunii dispune de 3 saloane cu cate 44,34 si 50 de locuri astfel incat sa va asigure intimitatea si confortul de a savura clipe deosebite impreuna cu prietenii dumneavoastra.

Locatie speciala cu o bucatarie creativa,preparate ispititoare cu personalitate si bucatari specializati si bine pregatiti va asteapta sa va delectati cu cele mai rafinate preparate.Fie ca este vorba de cursuri,training-uri,cocktail-uri,dineuri de afaceri,organizarea evenimentelor de familie sau de firma pensiunea noastra va sta la dispozitie cu servicii de calitate si personal calificat.

 

John Mason
Hotel Owner

The creative process takes a lot of time, and web designers know it. When you factor in feedback from clients, the process takes even longer: numerous emails, revision notes, chats and meet.

Hugh Jackson
Hotel Manager

Compared to what we can create on the computer today, the original Macintosh, with only 128 KB of memory, had limited capabilities. At the time, though, it opened up so many new possibilities.